Skip to main content

Welkom bij onze bakkerij, gevestigd aan Zuidwijkstraat 84 te Zoetermeer. Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met één van deze voorwaarden, gebruikt u onze diensten dan alstublieft niet.

Producten

Al onze producten worden gemaakt met de beste ingrediënten en worden geproduceerd in een schone en gedesinfecteerde omgeving. Let wel dat onze producten sporen van noten, gluten of andere allergenen kunnen bevatten. Als u beperkingen in uw dieet of allergieën heeft, laat het ons dan alstublieft weten voordat u uw bestelling plaatst.

Bestellingen

Bestellingen kunnen worden geplaatst in persoon, telefonisch of online. Online geplaatste bestellingen moeten bij het plaatsen worden betaald. Bestellingen die in persoon of telefonisch worden geplaatst, moeten van tevoren volledig worden betaald. We behouden ons het recht voor om elke bestelling die niet op tijd wordt betaald, te annuleren.

Ophalen en Levering

We bieden ophalen en leveringsdiensten voor een vergoeding. Houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk zijn voor eventuele vertragingen of schade aan uw bestelling tijdens transport. Als u kiest om uw bestelling op te halen, doet u dit dan alstublieft op de afgesproken tijd om de kwaliteit van de producten te garanderen.

Restituties en Retourneren

Alle verkoop is definitief.

Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 2 weken na besteldatum met uitzondering van Bruidstaarten en bestellingen v.a. 50 personen. Deze kunnen tot uiterlijk 1 maand voor leverdatum worden geannuleerd.

Bij annulering van uw bestelling binnen deze termijn zal uw aanbetaling als compensatie dienen. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum. Al onze taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering aan Vicento Cakes zodat wij uw klacht kunnen beoordelen en aan een passende oplossing kunnen werken.

Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Vicento Cakes is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie.

Onvoorziene omstandigheden: Vicento Cakes is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren.

Vicento Cakes zal in een dergelijk geval haar uiterste best doen om een vervangende dienst te vinden om de opdracht over te nemen.

Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.